Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Омельян А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Кротенко В. І. Особливості ігрової діяльності дітей з ЗПР дошкільного віку [Електронний ресурс] / В. І. Кротенко, А. С. Омельян // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 19 : Корекційна педагогіка та спеціальна психологія. - 2014. - Вип. 28. - С. 297-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_019_2014_28_65
| 2. |
Омельян А. М. Показники забою молодняку перепелів м'ясного напрямку продуктивності при згодовуванні комбікормів з різним вмістом лізину [Електронний ресурс] / А. М. Омельян // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 250-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_49
| 3. |
Омельян А. М. Показники забою молодняку перепелів при використанні комбікорму з різними рівнями Аргініну [Електронний ресурс] / А. М. Омельян, І. І. Ібатуллін // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(2). - С. 70-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2(2)__12
| 4. |
Омельян А. М. Аргінін і лізин: вплив їх співвідношення на продуктивність молодняку перепелів [Електронний ресурс] / А. М. Омельян, Ю. В. Позняковський // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2017. - Т. 19, № 74. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2017_19_74_12
| 5. |
Омельян А. М. Використання поживних речовин у організмі перепелів за різного співвідношення аргініну до лізину у комбікормах [Електронний ресурс] / А. М. Омельян, Ю. В. Позняковський, К. І. Махно. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - № 5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2017_5_26
| 6. |
Омельян А. М. Продуктивність перепелів за різних рівнів аргініну у комбікормі [Електронний ресурс] / А. М. Омельян, Ю. В. Позняковський // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2016. - Vol. 4, № 1. - С. 155-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2016_4_1_33
| 7. |
Баль-Прилипко Л. В. Вплив хітозану на якість ягід малини під час холодильного зберігання [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. М. Муштрук, А. М. Омельян. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2023. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2023_2_14
| 8. |
Баль-Прилипко Л. В. Зберігання плодів абрикоса у модифікованому газовому середовищі за попередньої обробки хітозаном [Електронний ресурс] / Л. В. Баль-Прилипко, М. С. Ніколаєнко, А. М. Омельян. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2023. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2023_1_11
|
|
|